Extra treinen tijdens de Vierdaagse

Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli wordt er weer massaal gewandeld tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Vanaf zaterdag 13 juli staat Nijmegen al in het teken van de Vierdaagse Feesten wat  een hoop publiek trekt. De NS, Arriva en Breng zetten de periode extra treinen in.

Om alle wandelaars, maar ook de feestvierders, van en naar station Nijmegen te brengen is er een aangepaste dienstregeling. Zo rijden er extra (nacht-)treinen en worden er langere treinen ingezet om alle wandelaars op tijd naar Nijmegen te brengen en ‘s middags weer terug.

Vanwege geplande wegwerkzaamheden rond Nijmegen en Arnhem is het advies om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen.

Extra treinen

Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 juli rijden er extra (nacht-)treinen op de trajecten Zwolle-Arnhem-Nijmegen, Utrecht-Arnhem-Nijmegen en ’s-Hertogenbosch-Nijmegen.

Op vrijdag 19 juli kunnen reizigers gebruik maken van de speciale pendeltreinen die de hele dag tussen Arnhem en Nijmegen rijden. De normale dienstregeling op dit traject is op deze dag aangepast.

Tijdens de komende editie van Vierdaagse Nijmegen en de zomerfeesten rijden Arriva en Breng van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli met extra (nacht)treinen van Arnhem naar Doetinchem en van Elst naar Tiel. Deze treinen bieden een aansluiting op de NS-treinen vanuit Nijmegen. Van 16 juli tot en met 19 juli rijden er ook extra (nacht)treinen tussen Nijmegen en Venray.

Hup-on Hup-off

Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli rijden er dagelijks twee speciale NS Hup-on Hup-off treintjes door Nijmegen. De treintjes brengen reizigers kosteloos naar de drie haltes: Stationsplein, Plein 1944, en Joris Ivensplein.

Foto: Maurits90
Foto: Maurits90