NS zet extra treinen in tijdens Nijmeegse Vierdaagse

De Vierdaagse feesten zijn inmiddels van start gegaan en daarbij ook de tradionele Vierdaagse. De NS verwacht dat er ook dit jaar weer veel feestvierders en wandelaars naar de Nijmegen en de omgeving komen. Speciaal voor hen heeft de NS zich goed voorbereid met extra treinen en speciale tickets.

Station Nijmegen is vanuit verschillende richtingen in het land per trein prima bereikbaar. De NS zet extra (nacht-)treinen en langere treinen in om alle wandelaars en feestvierders naar Nijmegen te brengen. De snelste en makkelijkste manier om in hartje Nijmegen te komen is met de trein. Zo worden files en parkeerproblemen vermeden.

Aangepaste dienstregeling

  • Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli rijden er extra (nacht) treinen op de trajecten Zwolle-Arnhem-Nijmegen, Utrecht-Arnhem-Nijmegen en ’s-Hertogenbosch-Nijmegen.
  • Op vrijdag 20 juli kunnen reizigers gebruik maken van de speciale pendeltreinen die de hele dag tussen Arnhem en Nijmegen rijden. De normale dienstregeling op dit traject is op deze dag aangepast.

Inmiddels zijn deze treinen al toegevoegd aan de adviezen in de NS Reisplanner.

20% korting met Vierdaagseretour

Wandelaars, toeschouwers of feestvierders die naar de naar de Vierdaagse(feesten) in Elst, Wijchen of Nijmegen gaan kunnen het speciale Vierdaagseretour kopen. Je reist dan naar de Vierdaagse bestemming met 20% korting. Vanaf dit jaar is er ook het '4-daagse retour.' Hiermee koop je in één keer vier Vierdaagse-retours voor verschillende reisdagen, tegen dezelfde voorwaarden als het normale Vierdaagse-retour.

NS Supporter van Bewegen

De NS is Supporter van Bewegen en moedigt iedereen aan te wandelen of hard te lopen. Zij zijn ook onder andere door aanwezig bij de talloze hardloop- en wandelevenementen die in Nedelrands plaatsvinden.

Als Supporter van Bewegen moedigt de NS iedereen aan die tijdens de Vierdaagse komt wandelen of iemand komt toejuichen. Het HUP-team van NS helpt, informeert en begeleidt mensen met plezier naar de start van de grootste wandelmars ter wereld.

NS Hup-On Hup-Off Express

Voor wie het nog even rustig aan wil doen of vermoeid is door het wandelen: Vanaf zaterdag 14 juli rijden er twee speciale NS Hup-on Hup-off treintjes door Nijmegen. Deze gratis vervoersdienst stopt op zeven verschillende 'stationnetjes' en vertrekt dagelijks vanaf het stationsplein van Nijmegen. De twee treintjes brengen reizigers naar diverse bestemmingen in Nijmegen.

Foto: Maurits90
Foto: Maurits90