Bevrijdingsdag

Op zaterdag 5 mei zal er in ons land de 'Dag van de Vrijheid' worden georganiseerd. Zo zullen er in de onderstaande steden diverse bevrijdingsfestivals met muziek worden gevierd.

Den Haag
Rotterdam
Utrecht
Roermond
Den Bosch
Vlissingen
Haarlem
Amsterdam
Almere
Groningen
Leeuwarden
Assen
Wageningen
Zwolle

Met de trein naar een van de festivals?
De trein brengt je in de meeste gevallen tot dicht bij het festival. De looptijd vanaf het station varieert van 5 minuten tot maximaal 25 minuten. Voor meer informatie over het bevrijdingsfestival in de stad van jouw keuze vind je op hier..

Plan vooral de terugreis
De meeste festivals zijn tussen 22.00 en 00.00 uur afgelopen maar het kan zeker geen kwaad om van te voren te checken hoe laat de laatste trein naar huis rijdt, we adviseren je ook om niet tot de laatste te wachten i.v.m. mogelijke drukte. Wel worden er grotere treinen ingezet om iedereen veilig thuis te brengen, maar er rijden 'savond en 's nachts geen extra treinen. Kijk voor actuele reisinformatie kort van te voren op de NS Reisplanner, m.ns.nl of op de Reisplanner Xtra via je mobieltje of tablet.

Treinkaartje
Reis je met een treinkaartje, reken er dan op dat het bij de kaart-automaten druk kan zijn, het kan daarom geen kwaad om in dat geval een E-ticket via de website van de NS te kopen.

Datum: za 5 mei 2012