Met de VSM naar 'Dordt in Stoom'

Op zondag 3 juni 2012 organiseert de VSM een bijzondere stoomtreinrit van Apeldoorn naar Dordrecht, naar het festival 'Dort in Stoom'; het jaarlijkse evenement dat heel Dordrecht onder stoom zal staan.

Als u meerijdt met de stoomtrein, dan kunt u in Dordrecht kunt u het stoomfestival "Dordt in Stoom" bezoeken, ook zal het stoomrondje in Dordrecht zal bij de ritprijs inbegrepen zijn.

Het stoomrondje geeft toegang tot alle vervoermiddelen van de manifestatie. Inbegrepen zijn een ritje met de stoomtrein van de "Stoom Stichting Nederland", (historische) bussen, de toegang tot de modelbouwshow, de bezichtiging van diverse schepen en (stoom-)rondvaarten.

Net zoals voorgaande jaren kunt u gebruik maken van een 3-gangen diner in één van onze luxe Wagon-Lits rijtuigen, maar ook een lunchpakket tijdens de rit is mogelijk. Op de heenreis is het ook mogelijk om koffie met gebak geserveerd te krijgen in de Wagon-Lits rijtuigen.

Als je meer informatie wilt weten over deze speciale stoomrit naar Dordrecht, klik dan hier. Voor inschrijven klik je hier.

Wees er snel bij, want vol is vol.

Datum: zo 3 jun 2012