Rondleiding ProRail verkeersleiding met NVBS

Hoe wordt het treinverkeer in goede banen geleid? Wat gaat er allemaal automatisch en wat blijft mensenwerk? Kortom: hoe ziet het werk op een ProRail Railverkeersleidingspost eruit? De NVBS afdeling Jongeren gaat het bekijken!

Op zaterdagmiddag 19 november kunnen we letterlijk en figuurlijk een kijkje gaan nemen voor en achter de schermen van de 'Post Amersfoort'. Verzamelpunt is NVBS Centraal (in het stationsgebouw van Amersfoort), waar de Winkel en de Bibliotheek zijn geopend. Groepsgewijs gaan we lopend naar de RVL-Post.

De excursie duurt per groep ongeveer een uur. Aanmelden kan door voor 12 november een e-mail te sturen naar jongeren@nvbs.com. Vermeld hierbij je naam, lidmaatschapsnummer (als je NVBS-lid bent), leeftijd en 06-nummer. De groepsindeling met te verwachten verzameltijd wordt enkele dagen vooraf verzonden. Hou deze website in de gaten voor meer informatie.

Let op: het aantal deelnemers is beperkt. NVBS-leden en jongeren hebben daarom voorrang. Dus wees er snel bij voor deze unieke excursie!

Datum: za 19 nov 2011