Nijkerk 600 jaar: De stoomtrein komt terug

Op zaterdag 29 juni komt de originele stoomtrein weer terug op het spoor en zal een grote ronde door Nederland gaan rijden! Maar liefst twee grote ritten staan gepland om deze nostalgie aan het grote publiek te vertonen.

De voorlopige route gaat langs: Nijkerk – Amersfoort – Hilversum – Almere – Lelystad via de Hanzelijn door Dronten, langs Kampen naar Zwolle. Vanuit Zwolle zal de trein weer naar Nijkerk vertrekken met een lange stop in ’t Harde om water te tanken.

Voor de liefhebbers die mee willen reizen, het is ene besloten rit. Aanmelden is dus noodzakelijk....

Er wordt een dagrit en een avondrit gereden. Per rit is de trein ongeveer 3,5 uur onderweg.
De dagrit staat vooralsnog gepland op een vertrektijd van 10.36 uur tot +/- 14.00 uur en de avondrit is gepland van 16.36 uur tot +/- 20.00 uur.

Tijdens de rit zal er ook aan de inwendige mens gedacht worden. Bij de dagrit wordt er een brunchbuffet geserveerd in de trein. Tijdens de avondrit zal en een diner geserveerd worden aan de meerijdende gasten aan tafel. U geniet dus van een heerlijk diner terwijl u in een stoomtrein door Nederland rijdt.

Per rit kunnen er maximaal 110 gasten meerijden. De kosten voor de dagrit zijn € 95,00 per persoon en de kosten voor de avondrit bedragen € 115,00 per persoon.
U kunt zich opgeven via de website www.Nijkerk600.eu. U kunt ook een mail naar info@stoomtreinnijkerk.nl. U ontvangt dan een inschrijfformulier per e-mail waar u uw gegevens op kunt invullen en retour kunt mailen.
Telefonisch aanmelden kan tussen 09.00 – 12.00 uur ook op 033-2580598.
Helaas is deze stoomtrein niet geschikt voor personen in een rolstoel en voor kinderen onder de 8 jaar.

 

Datum: za 29 jun 2013