Paaseieren zoeken bij de VSM

Op 1e en 2e paasdag rijdt de Veluwsche Stoomtrein weer tussen Apeldoorn en Eerbeek. Op de terugweg vanaf Eerbeek wordt 45 minuten gestopt in het Museumdepot Beekbergen. De stoomlocomotief zal het depot inrijden om de voorraad kolen en water bij te vullen. Voor reizigers tegelijk dé kans om de grote verzameling locomotieven van dichtbij te bekijken.

Ondertussen kunnen kinderen in het museumdepot op zoek naar verstopte paaseieren. Voor degenen die een paasei hebben gevonden ligt er een presentje klaar in de souvenirwinkel in het stationsgebouw. Let op, de paaseieren liggen niet onder de treinen of tussen de sporen!

Voor beide Paasdagen is het mogelijk om als arrangement een speciale Paaslunch een historisch restauratierijtuig uit 1927 te reserveren (www.stoomtrein.org > kaartjes). In een unieke ambiance geniet u van een overheerlijke lunch terwijl buiten het Veluwse landschap aan u voorbij trekt.

Gewone treinkaartjes zijn op de rijdagen verkrijgbaar in het stationsgebouw in Beekbergen en bij de conducteur in de stoomtrein.

Kortom, genoeg ingrediënten om met Pasen gezellig met de hele familie op stap te gaan met de stoomtrein. Meer informatie en de dienstregeling zijn te vinden op www.stoomtrein.org.

Foto: VSM
Foto: VSM

Met dank aan: Veluwsche Stoomtrein

Aar