Treinkaartjes prijsvergelijker wint Blije Reizigersprijs 2017

De prijsvergelijker voor goedkope treinkaartjes van Treinreiziger.nl heeft tijdens Railforum de Blije Reizigersprijs 2017 gewonnen. Met deze vergelijker kunnen reizigers eenvoudig zien wat voor hen het goedkoopste treinkaartje is voor het door hun bepaalde traject. De prijs werd woensdagmiddag uitgereikt door GVB-directeur Alexandra van Huffelen.

Maar liefst 57% van de meer dan 2.000 stemmen gingen naar de Prijsvergelijker. Hildebrand van Kuijeren van Treinreiziger is de bedenker van de tool, en gaf blij te zijn met het in ontvangst nemen van de prijs: "Dit zie ik als een mooie waardering voor de tool". Hij belooft dat de vergelijker de komende tijd nog verder ontwikkeld zal worden. Zo staat er volgens hem op de planning dat er ook internationale tarieven aan worden toegevoegd. Al eerder dit jaar werd de tool ook al in een app voor de tablet en smartphone gegoten.

Tijdens de Blije Reizigersprijs streden ook andere deelnemers om de prijs. Zo waren ook de liftpaal in Oldemark, deelsysteem Breng flex, de Jijblij-Wijblij-campagne van Keolis (voorheen Syntus) en de NS-actie Experience Trains in de race.

Bron: Treinreiziger.nl