Nespresso opent koffie Boutique op Utrecht Centraal

Vanaf morgen zal er een Nespresso ‘Boutique’ op Utrecht Centraal geopend worden waar koffiecapsules te koop zullen zijn. Hiermee wil de leider in de koffiemarkt inspelen op de grote vraag naar verschillende smaken koffie, die de reiziger kan halen zodra de voorraad in huis op is. De opening vindt op dezelfde dag plaats als de opening van de nieuwe stationshal.

Ook kunnen reizigers koffie on-line via de webshop koffie bestellen zodat ze deze direct op kunnen halen bij de nieuwe Boutique.

“Met de nieuwe Boutique kunnen we de honderdduizenden reizigers die dagelijks via Utrecht CS reizen en weinig tijd hebben, snel voorzien van kwaliteitskoffie en de beste persoonlijke service”, licht directeur van Nespresso Nederland Mark Ruijgrok toe.

Om het milieu niet teveel te belasten kunnen reiziger ook gebruikte koffiecupjes inleveren, zodat deze uiteindelijk kunnen worden gerecycled.

De Nespresso boutique is niet nieuw. Al eerder zijn er in onder meer Arnhem, Amsterdam, Eindhoven en Den Haag dergelijke winkels geopend.

Foto: Mangechester
Foto: Mangechester